14jun2005

З власником "Інтеру" щось не те

<P>&nbsp;</P>

Народний депутат Ігор Плужніков, фактичний власник телеканалу „Інтер”, перебуває в комі третього ступеню з діагнозом „токсичний гепатит”.

Про це „ОБОЗу” повідомило поінформоване джерело, яке заслуговує довіри – принаймні раніше новини від нього виявлялися достовірними. Джерело повідомляє, що у Плужнікова „вже зупинялося серце, його періодично підключають до апарату штучного дихання. В Київ Плужнікова було доставлено кілька днів тому із Карлових Вар, де він перебував тривалий час”.

Джерело „ОБОЗу” припускає, що стан здоров’я Плужнікова "може бути пов’язаний з тривалим зловживанням алкоголем". В той же час джерело звертає увагу на те, що „загадкова хвороба Плужнікова дивним чином збіглася з чутками про продаж пакету „Інтера” російському олігарху Абрамову за посередництва Григоришина”. Джерело припускає, що за „пакет, оцінений в $280 млн., завдаток вже передано”...

На думку джерела, Плужнікову може походити загроза „як від потенційних покупців, так і від політичних партнерів, які напередодні виборів не хочуть розставатися із контролем над найвпливовішим телеканалом”.

В той же час кілька днів тому інформація про продаж „Інтеру”, яка вперше просочилася через „Телекритику”, було спростовано.

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9