12jul2011

Ольга Сич очолила Digitas

По материалам: МедіаБізнес

Цифрове агентство повного циклу DIGITAS, яке входить до найбільшого в країні комунікаційно-рекламного холдингу Publicis Groupe Ukraine, отримало нового керівника. Відтепер агентство очолює Ольга Сич. Про це повідомляють у компанії.

Впродовж 10 років роботи в медіа пані Ольга отримала досвід в друкованих та інтернет-виданнях, в тому числі очолювала відділи маркетингу та окремі друковані видання й інтернет-проекти.

До Publicis Groupe Ольга перейшла з холдингу KP Media, де працювала директором інтернет-порталу Bigmir.

Нагадаємо, що агентство DIGITAS Ukraine було створено у вересні 2009 року. Його найпершим завданням стало надання якісно нового рівня обслуговування цифрових комунікацій клієнтів медійних агентств групи – Starcom та MediaVest.

«Швидкому та успішному початку роботи агентства в Україні сприяв міжнародний досвід DIGITAS на розвинених, перш за все Європейських та Північно-Американських ринках, та, звичайно, команда фахівців, які приєдналися до агентства в Україні. Як наслідок, вже у 2010 році DIGITAS посів третє місце в рейтингу інтернет медіа агентств України за бюджетами (дані ВРК)», - повідомляється в релізі групи.

Publicis Groupe Ukraine
– найбільший комунікаційно-рекламний холдинг країни, представництво Publicis Groupe, одного з світових лідерів рекламної галузі. Сьогодні група представлена у 104 країнах, в ній працюють близько 45 тисяч людей. В Україні холдинг надає послуги повного циклу, складаючись з 8 агентств – медіа, креативного та спеціалізованих. Близько 250 співробітників Publicis Groupe Ukraine обслуговують понад 60 клієнтів, як українських, так і міжнародних.

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9