16jul2012

Коляда і Криворучко очолили «Банк-TV»

По материалам: Телекритика

Із вересня канал розпочне повноцінне цілодобове мовлення. Головним редактором телеканалу Національного банку України «Банк-TV» стала Світлана Коляда, а директором - Світлана Криворучко.

 

Наразі триває підготовка до повноцінного цілодобового мовлення «Банк-TV», яке має стартувати з вересня, повідомила пані Коляда. «На початку серпня ми плануємо провести кастинги ведучих новин, будемо формувати команду і сітку мовлення. У нас будуть щогодинні прямоефірні 10-хвилинні новини, а увечері підсумковий мінімум 20-хвилинний випуск», - сказала головний редактор.

 

 

 

 

 

 

Світлана Коляда раніше працювала виконавчим директором супутникового телеканалу Shopping TV, генеральним продюсером одеського супутникового телеканалу OK і телеканалу UBC, ведучою на телеканалі «Інтер», дніпропетровському 9-му каналі.

 

 

 

 

 

 

Світлана Криворучко паралельно з роботою на «Банк-TV» продовжує виконувати обов'язки директора муніципального столичного телеканалу «Київ».

Наприкінці квітня, «Банк-TV» розпочав ефірне цифрове мовлення в мережі оператора «Зеонбуд» і супутникове на супутнику Astra 1G в пакеті оператора «Укркосмос». 9 липня телеканал розпочав супутникове мовлення на супутнику Amos 2.

Нині триває рекламна кампанія «Банк-TV» (логотип - БТБ) на зовнішніх рекламних носіях, де БТБ позиціонується як перший спеціалізований фінансовий телеканал.

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу.

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

У квітні 2012 року «Банк-TV» відкоригував програмну концепцію, зменшивши кількість інформаційно-аналітичних програм і додавши 3 години реклами на добу. У квітні ж головним продюсером каналу стала Людмила Обертинська.

У травні Нацбанк за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Комтел системи мовлення» на постачання радіо і телепередавальної апаратури для свого каналу та послуги з її налаштування на суму 71,33 млн грн.

 

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9