27aug2012

Іванна Найда очолила канал «Плюсплюс»

По материалам: телекритика

Із 27 серпня Іванна Найда очолила один з каналів «1+1 медіа» - сімейний телеканал «Плюсплюс». Про це повідомила прес-служба групи.

«Я знаю Іванну з часів нашої спільної роботи над проектом "Післямова". За останній рік вона отримала серйозний менеджерський досвід, очолюючи канал UBC. Ми раді, що канал "Плюсплюс" очолить людина зі сформованим баченням і бажанням розвивати цей проект»- прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

За словами Іванни Найди, телеканал «Плюсплюс» - дуже непростий, але перспективний проект, до того ж, з важливою соціальною місією. «І я сподіваюся, що найближчим часом ми зможемо донести її глядачеві»- сказала вона.

За час роботи на телебаченні Іванна Найда працювала над програмами «Післямова» і ТСН на «1+1», «Обличчя світу» на телеканалі «Інтер». З 1999 року була ведучою новин Нового каналу «Репортер», пізніше шоу «Життя прекрасне». З 2007 року Іванна була ведучою на Першому національному. Восени минулого року очолила діловий канал UBC (Business).

Попередній генеральний продюсер «Плюсплюс» Наталія Вашко залишила канал у серпні.

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9