6apr2005

Президент ТК ТЕТ Григорій Тичина наголошує на необхідності розвитку в Україні цифрового телебачення

<P>&nbsp;</P>

Президент Телекомпанії “ТЕТ” Григорій Тичина, говорячи про перспективи розвитку вітчизняних телеканалів, наголосив на необхідності розвитку в Україні цифрового телебачення. Таку думку Г.Тичина висловив в ефірі  програми “Післязавтра”, що вийшла 4 квітня на телеканалі “Інтер”.

Президент ТК ТЕТ зазначив, що “в Україні є можливість за допомогою сучасних технологій, зокрема створення  цифрового телебачення, розвивати не 10 – 15 загальнонаціональних каналів, які, як максимум, можуть зараз працювати в державі через обмеженість частотного ресурсу, а десятки чи навіть сотню”.

За словами президента ТК ТЕТ, розвиток в Україні наземного цифрового телебачення DVB-T дозволить розв’язати проблему розподілу обмеженого на сьогодні частотного ресурсу. “Не потрібно перерозподіляти дефіцитний частотний ресурс, треба створювати новий”, – наголосив Г.Тичина.

На думку керівника телекомпанії, рано чи пізно Україні доведеться робити крок у бік сучасних технологій. “Так працює вся Європа, так починає працювати Росія, і Україна не може стояти осторонь”, – підкреслив Г.Тичина. 

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9