19sep2011

«BRAND PROMO 2011» — бренди й інтернет

По материалам: пресс-релиз

29–30 вересня 2011 року у Києві відбудеться міжнародна спеціалізована конференція «BRAND PROMO 2011» з питань просування бренду в інтернеті. У заході візьмуть участь понад 100 фахівців ринку інтернет-послуг з різних країн.

«BRAND PROMO 2011» — щорічна масштабна конференція, присвячена особливостям управління брендом в інтернеті. В центрі уваги учасників заходу — використання соціальних медіа, контекстної і банерної реклами, вірусне просування та мультимедійні креативні рішення.

 Сергій Кравченко, організатор: «Конференція “BRAND PROMO 2011” покликана стати найавторитетнішим заходом про інтернет-технології просування брендів. Ми залучили до участі найцікавіших доповідачів, які поділяться ідеями і досвідом роботи в онлайн-бізнесі. Учасників конференції чекає широка програма, яка охоплює різноманітні аспекти просування брендів в інтернеті і має не лише теоретичне, а й практичне значення».

 Доповідачі представляють ключових гравців ринку інтернет-послуг України. Серед них, зокрема, Дмитро Шоломко (виконавчий директор Google Україна), Роман Гавриш (директор інтернет-агентства Aimbulance), Юлія Юркевич (директор «Бегун-Україна»), Данил Букрєєв (директор з цифрових і онлайн комунікацій Brandcom), Юрій Гладкий (керівний директор Grape Ukraine), Марія Терехова (креативний директор IZUM.ua) та інші спеціалісти в галузі інтернет-послуг.

 На конференції «BRAND PROMO 2011» ітиметься про сучасну глобальну мережу, нинішні тренди та перспективи на майбутнє. Окремо буде розглянуто особливості створення і позиціонування бренду в інтернеті. Коло обговорюваних питань охоплює всі сфери онлайн-бізнесу: маркетинг у соціальних медіа, банерну і контекстну рекламу, пошукову оптимізацію для В2В і В2С секторів, мобільні додатки.

 Гості конференції — провідні бренд-менеджери, маркетологи, фахівці з комунікацій та інтернет-реклами, менеджери і директори з розвитку бізнесу, топ-менеджери компаній, які працюють у сфері просування товарів і послуг онлайн. Під час спеціальних дискусійних груп, присвячених конкретним темам, гості зможуть поставити питання групі фахівців, яка братиме участь в обговоренні цієї теми.

 Конференція «BRAND PROMO 2011» відбуватиметься в конференц-залі Міжнародного інституту менеджменту (вул. Шулявська, 10/12в).

Контакт:

Менеджер зі зв’язків зі ЗМІ агентства Brandcom Неллі Вернер: +38 (093) 459 5774, nellie.verner@brandcom.com.ua

 

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9