16jul2012

Парламент замовив за 77 тис. грн моніторинг новин на Першому, «1+1», «Інтері», СТБ та інших каналах

По материалам: Телекритика

Моніторингова фірма має надати запис на цифровому носії випуску новин телеканалу не пізніше, ніж через шість годин після звернення. Управління справами Верховної Ради України 3 липня за результатами тендерів уклало низку угод на послуги вартістю 335 тисяч гривень. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

 

Парламент за 77 тисяч гривень замовив ТОВ «Контекст-медіа» моніторинг в липні-грудні основних вечірніх інформаційних випусків новин загальнонаціональних телеканалів - Першого національного, «1+1», «Інтер», ICTV, 5 канал, СТБ, «Новий канал», ТРК «Україна» і TВi. На вимогу Управління справами моніторингова фірма має надати запис на цифровому носії випуску новин телеканалу не пізніше, ніж через шість годин після звернення, і постійно надавати повнотекстову розшифровку новинних випусків.

Також Верховна Рада заплатить ТОВ «Юридична фірма «Інститут досліджень проблем законодавства ім. Ярослава Мудрого» 96 тисяч гривень за переклад резюме до нормативно-правових актів України англійською мовою і послуги з супроводження системи машинного перекладу Pragma Expert.

Ще 163 тисяч гривень отримають Інститут проблем математичних машин і систем НАН України і ТОВ «НВП «ТН Інтегрейшн» за технічне обслуговування та поточний ремонт технічних засобів системи «Рада» та обладнання бездротової мережі.

З урахуванням цих закупівель Управління справами парламенту в 2012 році провело закупівлі товарів та послуг на загальну суму 37,36 млн гривень.

 

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9