16jul2012

Права на Лігу чемпіонів та Лігу Європи отримали група «1+1» та «Медіа Група Україна»

По материалам: телекритикп

Матчі будуть розподілені 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+»

Група компаній «1+1» та медіа-холдинг «Медіа Група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

Матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+». Які поєдинки транслюватимуться на якому каналі, детальніше буде визначено у серпні, коли з'явиться розклад матчів, уточнили «Телекритиці» в прес-службі. Суму угоди не розголошують.

Також усі матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА будуть доступні для перегляду в інтернеті. Нагадаємо, в «Медіа Групи Україна» є власна інтернет-платформа Oll.tv. Що стосується групи «1+1», то, за інформацією джерел ТК, футбольні трансляції виходитимуть на порталі TSN.ua.

Генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко наголошує, що його група «вже має успішний досвід трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи» і переконаний, що довгостроковий контракт на три роки дозволить показувати видовищні трансляції. А генеральний директор «Медіа Групи Україна» Федір Огарков наголошує на тому, що його компанія дотримується своєї стратегії розвитку і бачить місію в популяризації футболу.

Нагадаємо, минулого року група «1+1» виграла тендер на трансляцію турнірів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи сезону 2011/2012.

 

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9