29oct2004

Світ побачив новий регіональний часопис присвячений злободенним проблемам

<p>«Європейський горизонт» («Euro Horizon») анал?зує перспективи розвитку рег?ону в межах Європейської Сп?вдружност?</p>

«Європейський горизонт» («Euro Horizon») аналізує перспективи розвитку регіону в межах Європейської Співдружності

Цього місяця в газетних кіосках Південно-західної Європи з”явився англомовний часопис на сторінках якого висвітлюватимуться злободенні проблеми. Нове видання – наслідок розширення Європейської співдружності до лав якої приєднуються ще десять країн.

“Європейський горизонт” (“Euro Horizon”) повнокольорне видання об”ємом вісімдесять сторінок. На шпальтах журнала друкуватимуться аналітичні матеріали та дослідження актуальних питань сьогодення. Тематичний діапазон часопису охоплюватиме як політичне життя регіону, фінансову та ділову сфери, так і спортивні події. Аудиторія “Європейського горизонту” – особистості, які приймають рішення та впливають на стан справ у політичних та ділових колах десяти країн, котрі приєднуються до Європейської Співдружності, на Балканах, в Росії та країнах СНД, а також на Кавказі. Журнал виходитиме початковим накладом 25 000 примірників.

На сторінках першого номеру журналу, який зверстано аналогічно популярному американському часопису “News Week” читачі знайдуть повне інтервью зі спеціальним уповноваженим Европейської Співдружності Крісом Паттеном, Міністром закордонних справ Болгарії Соломоном Пассі, Заступником міністра закордонних справ Греції Андресом Ловердосом та іншими впливовими постатями.

“Це захоплюючий журнал який друкуватиметься в регіоні для регіону. Наша мета забезпечити читачів точними та максимально інформативними матеріалами, що стосуватимуться злободенних подій, які впливають на життя сотень мілліонів жителів у більш ніж 26 країнах Південно-західної Європи, від Словенії на Заході до Азербайджану на Сході та від Росії до Мальти”, стверджує Ніколас Голіас, редактор “Європейського горизонту” (“Euro Horizon”)”

“Окрім цього журнал отримуватимуть вибрані впливові особи 15 країн членів Європейської Співдружності, Канади та Сполучених Штатів Америки”

Голіас поповнив штат працівників головної редакції в Афінах 15 професійними журналістами. Завдяки цьому крокові громадскість зможе більше довіряти виданню, як незалежному об”єктивному інформаційному джерелу, яке здатне вплинути на життя регіону.

“Наша мета - стати для політиків та бізнесменів авторитетним порадником, накшаталт біблії для інвесторів з докладною информацією про регіони та інвестиційними проектами, насправді незалежним аналітиком регіону. Ми прагнемо, щоб “Європейський горизонт” (“Euro Horizon”) формував майбутнє цієї частини світу, встановлював тенденції та зростав разом із регіоном та його населенням”, сказав Голіас

Шукайте часопис з вересня. Він коштуватиме відповідно 6 і 3 євро в країнах Європейської Співдружності та поза її межами. Придбати “Європейський горизонт” (“Euro Horizon”) також можна буде в Канаді та Сполучених Штатах Америки.

За додатковою інформацією звертайтесь до Олександри Акімочкіної A_akimochkina@ukr.net +38 050 537 80 31

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9