6apr2005

Олена Канішевська призначена головним режисером телеканалу “ТЕТ”

<P>&nbsp;</P>

Головним режисером Телекомпанії “ТЕТ” призначено Олену Канішевську. Серед напрямків, якими вона опікуватиметься, – робота з аудіовізуальним рядом існуючих проектів власного виробництва, участь у запуску нових програм, оформлення ефіру, удосконалення фахового рівня режисерського та операторського складу телекомпанії.

О.Канішевська працює на телебаченні з 1993 року. За цей період вона пройшла шлях від режисера програми до головного режисера телеагентства “Вікна”. В її творчому доробку програми “Вісті”, “Вісті тижня з Миколою Канішевським”, “Люди” тощо.

На “ТЕТі” О.Канішевська працює з 2003 року. Вона очолювала режисерську групу телепроектів “Кіно і німці”, “Спеції”, “Скажи!”, “Прогноз погоди”, “Дивись!”.

“Чималий досвід пані Олени якнайкраще сприятиме якісному виконанню завдань, що стоять перед головним режисером. Її попередні роботи довели, що вона є фахівцем, який працює за стандартами сучасного телебачення. Продукт, який створювався за її участю, є яскравим та цікавим. Впевнений, що на новій посаді вона отримає нові можливості для реалізації її ідей з користю для телекомпанії”, - заявив президент ТК “ТЕТ” Григорій Тичина.

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9