7apr2005

На телеканалі "Тоніс" стартує нове шоу - "Око за око"

<P>Незабаром на телеканал? "Тон?с" з?явиться нове телешоу.&nbsp;&nbsp;</P>

Незабаром на телеканалі "Тоніс" з’явиться нове телешоу.

В ньому правосуддя вершиться на очах у телеглядачів: людина, з якою обійшлися, на її думку, несправедливо, подає на кривдника до "телевізійного суду": після "слухання" справи в ефірі, суддя Екстрім Акім виносить вирок: покарати кривдника. Причому його ж методами, - розповідає прес-служба "Тонісу". Суддя Акім ніколи не вимагає грошової компенсації у людей, визнаних винними. Замість цього він пропонує позивачу здійснити помсту по біблейським законам – око за око! Кожну серію нові справи з’являються для рішення судді Акіма. Люди вимагають, щоб покарання відповідало злочину!

В прес-службі поділились таж інформацією про сюжети перших передач. Так, чоловіка, який, випивши достатньо велику кількість алкоголю у барі, грубо залицявся до молодої симпатичної офіціантки, відправили в один з міських барів "відчути себе в її шкурі". І тепер вже офіціантка зі знімальною групою "Око за око" сиділа за столиком та вередувала, а кривдник у поті чола їх обслуговував.

На розгляд судді Акіма пропонуються різні справи – розбиття скла машини, бриття голів, розпилювання телевізорів... І це тільки менша частина того, що можна буде побачити, - повідомляє прес-служба каналу.

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9