1sep2005

Відчуй енергію Gillette M3 Power!

<P>&nbsp;</P>

4 вересня о 19:00, у розважальному комплексі „Арена”, вул. Басейна 2а, відбудеться грандіозне шоу, присвячене запуску в Україні нового продукту компанії Gillette – системи для гоління M3 Power.

У рамках заходу глядачі стануть свідками незабутнього лазерного шоу, концерту групи „ВВ”, fashion показу тощо. Кожен чоловік зможе спробувати себе у якості добровольця з гоління новою бритвеною системою M3Power від Gillette.

Інноваційність бритвеної системи Gillette M3 Power полягає в унікальних мікроімпульсах, що генерує міні-мотор, який в свою чергу живиться від батарейки. Внаслідок дії мікроімпульсів волосся підіймається з поверхні  шкіри, що дозволяє новим лезам Power Glide голити волосся ближче до коренів – бездоганно чисто всього за один рух бритвою.
Технологію M3 Power вже називають енергетичною революцією в голінні.
В чому ж секрет? Секрет – в енергії! Відчути революційну енергію M3Power на собі зможуть усі бажаючі, усі, хто не уявляє свого життя без енергії!

Спеціальними гостями, які вже спробували і відчули на собі інноваційні переваги продукту, будуть голкіпер Національної збірної з футболу Олександр Шовковський, соліст групи „Скрябін”  Кузьма та інші зірки.

Вхід вільний.                                                                         

За додатковою інформацією звертатися до
Марини Дадинової,
тел.: (044) 451 44 18, 451 44 19
моб.: (067) 405 65 58
E-maіl: marina.dadinova@brandnew.com.ua

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9