21apr2005

Радіостанції "Континент" обіцяють повернути вилучене обладнання

<P>&nbsp;</P>

Радіостанції “Континент” можуть повернути обладнання. Про це ІМІ заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. “Якщо буде заява від власників – обов”язково віддамо обладнання, але ми не можемо гарантувати, що радіо почне працювати. Як тільки буде заява, ми відразу її розглянемо” – пообіцяв Луценко.

Мовлення радіо “Континент” було припинено 3 березня 2004 року шляхом демонтажу передавача та іншого обладнання працівниками міліції та Укрчастотнагляду. За кілька днів до того, радіостанція заключила угоду про вихід на її хвилі програм американського радіо “Свобода”.

Того дня Юрій Луценко займався цією справою як народний депутат. Він каже, що добре пам”ятає, як “працівників витягував з міліції”.

Наразі Сергій Шолох та юристи ІМІ готують заяву до МВС щодо повернення вилученого майна (передавача та іншої техніки) власнику, тобто пану Шолоху.

Сергій Шолох зараз перебуває у США, де він має статус політичного біженця. Він заявив, що готовий повернутися на Батьківщину за умови забезпечення владою поновлення роботи радіостанції “Континент”. 

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9