31jan2022

Агентство Sigma возглавила Юлия Соколова, Оксана Павлюченко стала операционным директором

Агентство комплексных медиарешений Sigma, входящее в группу компаний CMS Group, сообшило об изменениях в составе топ-менеджмента.

Команду однієї з найбільших українських агенцій на медіаринку тепер очолює Юлія Соколова на позиції CEO. Юлія має 15 років експертизи у сфері рекламних комунікацій та client-сервісу. Раніше, в рамках групи, вона займала позицію New Business Director, розвиваючи проєкти та працюючи з брендами в різних індустріях в Україні, а також за кордоном.

Водночас головним операційним директором агенції стає Оксана Павлюченко. Оксана протягом 4-х років була на позиції медіадиректора Sigma, керуючи командами стратегічного медіапланування та роботи з клієнтами. Вона має багаторічну експертизу в медіа, а також досвід вибудовування процесів та вирішення нестандартних ситуацій. У новій ролі Оксана візьме на себе розширені обов'язки з управління усіма командами агентства.

Євген Левченко, екс-директор Sigma, залишає команду агентства, щоб продовжити свій професійний розвиток за межами агентського бізнесу.

Юлія Соколова, СEO Sigma:

“Стрімкі зміни у світі та в Україні безпосередньо впливають на бізнес наших клієнтів та рекламну індустрію. Маючи серйозну аналітичну базу, команда Sigma активно вивчає та застосовує усі тренди, а також нові інструменти для створення більш гнучких та інноваційних рішень. Це допомагає нам ефективно працювати з брендами у контексті реалій кожного дня. У майбутньому ми плануємо лише нарощувати масштаби агентства, посилюючи компетенції команди та постійно розвиваючи взаємодію з нашими клієнтами та партнерами”.

Команда Sigma вірить у те, що ефективні медіакомунікації невіддільні від креативної складової. Саме тому, крім сильної медіа та digital-експертизи, в агентстві є власний креативний відділ, що реалізує нестандартні 360-кампанії різного масштабу. На даний момент у Sigma працюють 80 спеціалістів різного рівня компетенцій, які завдяки своїй експертизі допомагають брендам знаходити найкращий шлях до серця споживачів, дбаючи про розвиток власних клієнтів.

Денис Лазуренко, партнер та співвласник CMS Group:

“Агентство Sigma працює на українському ринку вже 15 років та продовжує динамічно розвиватися, трансформуючи індустрію маркетингових комунікацій у нашій країні за допомогою інновацій та масштабних проєктів. Подібної стійкості бізнесу та успіху нам вдалося досягти завдяки чудовій команді агентства. Одним із головних принципів нашої групи завжди була робота в рамках сплетіння творчості, підприємницького підходу та ефективності. Тому ми знаходимося в постійному пошуку нових кадрів, які готові рости та розвиватися разом з нами. Юлія Соколова та Оксана Павлюченко є цьому підтвердженням. Вони давно стали частиною нашої величезної команди, і ми раді продовжити спільний шлях, вітаючи колег вже на нових позиціях! Також ми вдячні Євгену Левченку, екс-директору Sigma, за партнерство та виконану роботу. Бажаємо перемог у всіх подальших починаннях!”.

Екс-директор Sigma Євген Левченко керував командою упродовж 8 років. Євген впровадив власну екосистему пленінгових інструментів у роботу команди, що дозволило щодня надавати клієнтам найефективніші рішення у комунікаціях. Завдяки цьому агентство значно виросло та зміцнилося у топ різноманітних рейтингів медіаринку.

Євген Левченко, екс-директор Sigma:

“Я залишаю Sigma зі спокійною душею, адже більш ніж впевнений, що нові керівники вдихнуть в агентство додаткову енергію, щоб зберегти позитивну динаміку його розвитку”.

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9