9oct2009
друга река
друга река

У «Другої Ріки» з'явиться власна радіостанція

Автор: Надежда Анатольева

14 жовтня популярна українська група «Друга Ріка» планує запустити власну радіостанцію.

Поки що в Інтернеті, але лідер групи Валерій Харчишин не проти в майбутньому розширити її межі. Мова йде про цілодобовий канал, який транслюватиме музику «Другої Ріки». Це будуть студійні записи, ремікси, живі концерти, інтерв’ю і все, що стосується життя колективу. До того ж в ефірі слухачі зможуть почути і улюблені пісні самих музикантів.

«Ми хочемо показати своїм шанувальникам, на чому виростала «Друга Ріка», що ми слухали, коли вперше взяли гітари в руки, і що слухаємо тепер. - пояснює Харчишин. - Крім того, так виходить, що постійно на першому місці на сцені я, як фронтмен. А тут у нас буде можливість познайомити наших слухачів ближче з іншими музикантами, чи хоча б з їхніми музичними смаками».

Як зазначає M-PRESS Media Technologies з посиланням на ФДР Медіа Сервіс, визначити формат майбутньої станції ДРУГА РІКА FM вокаліст колективу не береться, оскільки музика буде дуже різна і кожен з учасників групи матиме можливість сам програмувати власні блоки. Наприклад, барабанщик Олексій Дорошенко полюбляє тяжче звучання, клавішник Шура Гера спеціаліст в електроніці, а сам Валерій не проти познайомити людей з власною колекцією брит-попу і британської «нової хвилі».

Починати слухати ефір можна буде з 14-го жовтня, точна адреса радіо буде вказана на сторінці onlinefm.com.ua, на технічній базі якого «Друга Ріка» і влаштує своє радіо.

 

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9