15jan2018

Isobar Ukraine створили для ЄБА інформуючий проект про міцний алкоголь у bag-in-box пакетах

Європейська Бізнес Асоціація попереджає – «міцний алкоголь» в Україні ніколи не реалізується у bag-in-box пакетах

Європейська Бізнес Асоціація разом із Isobar Ukraine створила інтерактивний сайт, який переконує, що купити міцний алкоголь у bag-in-box пакеті – ошукати самого себе.

Чимало українців купують «міцний алкоголь» у bag-in-box пакетах. Хтось намагається зекономити, а комусь зручніше замовляти великий об’єм. Проте всі вони ризикують поплатитися за легковажність своїм здоров’ям. Адже справжній міцний алкоголь ніколи не реалізується в bag-in-box пакетах.

Також важливо враховувати, що алкоголь у bag-in-box пакетах продається переважно через інтернет-магазини, а найбільша кількість жертв «алкогольних шахраїв» саме серед користувачів iнтернету.

Тож, щоб продемонструвати споживачам абсурдність такої купівлі, Асоціація разом із Isobar Ukraine знайшли digital-рішення – був розроблений лендинг із тестом-провокацією. Проходячи питання тесту, користувач обирає, у чому варто зберігати коштовні речі – золоту рибку, бабусине варення, вогонь – у склі чи в… пакеті. Тест супроводжується яскравими візуалізаціями: варення затиснене в поліетилен, згаслий вогонь у пакеті. Користувач питання за питанням, приклад за прикладом переконується, як недолуго цінне виглядає в пакеті. Фінальне запитання пропонує обрати місткість і для міцного алкоголю. Користувач, навчений досвідом попередніх питань, готовий зробити правильний вибір.

Інтерактивна механіка сайту, пересторога загорнута в жартівливу обгортку та виразні візуальні метафори обіцяють нарешті донести споживачам істину – справжній міцний алкоголь не реалізується у bag-in-box пакетах. 

 

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9