3feb2018

Фестиваль WOW DONE AWARDS 2018 їде до Чернівців

Міжнародний маркетинг & digital фестиваль WOW DONE AWARDS подорожує Україною далі. Цього року місцем проведення було обрано Чернівці!

Чому саме Чернівці? Перед тим, як відповісти на це питання, давайте згадаємо ключові складові будь-якого рекламного фестивалю: конкурсна програма з церемонією нагородження переможців, освітня програма у вигляді науково-практичної конференції та багато-багато спілкування з колегами по цеху. Для останнього, (професійної тусовки) чи не найбільш важливою є атмосфера. Зазвичай вона дуже сильно залежить від локації – місця проведення.

Минулого року фестиваль відбувався в одній з пам'яток України – історичному центрі Львова, що включений до Світової спадщини ЮНЕСКО. Таких пам'яток в Україні всього 7. Цього року, продовжуючи традицію, головною локацією фестивалю WOW DONE AWARDS 2018 була обрана Резиденція митрополитів Буковини і Далмації – нині Чернівецький Національний Університет, що також внесений до Спадщини ЮНЕСКО.

Чернівці вважають перлиною архітектури, одним з найгарніших міст України та називають «маленьким Парижем». Це місто, сповнене неперевершеною архітектурною спадщиною епохи Габсбургів, глибокою історією, духом античної культури, цікавими традиціями та вражаючими краєвидами. Австрійський публіцист Георг Гайнцен писав про Чернівці: «Місто, де недільний день починався з Шуберта, а закінчувався дуеллю. Місто — на півдорозі між Києвом і Бухарестом, між Краковом і Одесою — було негласною столицею Європи. Тут тротуари підмітали букетами троянд, і книгарень було більше, ніж пекарень».

Попри всі переваги проведення фестивалю у місті Чернівці, дістатися туди – справа не з найлегших. Незважаючи на те, що відстань від Києва до Чернівців — 527 кілометри, варіантів досягнення пункту призначення не так багато. Доїхати можна власним транспортом, потягом або літаком (один на день), тож радимо заздалегідь придбати квитки та продумати маршрут. 

Оргкомітет вирішив полегшити подорож для учасників, організувавши автобус Київ-Чернівці-Київ. Автобус буде замовлений, якщо набереться понад 30 бажаючих.

Інформація про розклад трансферу, вартість та бронювання доступна на сайті.

Детальна програма буде опублікована найближчим часом, тож слідкуйте за новинами.

Плануйте свої подорожі та отримайте потужний заряд емоцій і натхнення на фестивалі WOW DONE AWARDS 23 та 24 березня в Чернівцях!

Агентства 
АГЕНТСТВА125
МЕДИА70
ГРУППЫ9